The adaptation toolbox

Working according to Diet for a Green Planet means working long term strategically with employees skills, more sustainable purchasing and procurement as well as taking small practical steps in the kitchen every day.

Att arbeta enligt Diet for a Green Planet innebär att arbeta såväl långsiktigt strategiskt med medarbetarnas kompetens, mer hållbara inköp och upphandlingar som att varje dag ta små praktiska steg i köket. Och det antyder mer än något annat en inriktning och en ambition att kontinuerligt arbeta med frågan om hållbar mat. För Diet for a Green Planet blir man aldrig klar med – det är ett ständigt pågående arbete, vilket gör det dynamiskt och levande.  

På de här sidorna har vi samlat ett antal verktyg som är till nytta för dig som vill bidra till en omställning av en verksamhet till mer hållbara måltider – till Diet for a Green Planet.

Jenny Isenborg Sultan
Diet Unit strategist, Södertälje municipality & Testbed coordinator, MatLust
Phone: +46 8 523 065 68
Email
Daniel Dworetsky
Kommunikationsansvarig
08-523 010 00 (vxl)
E-post
Latest update: 2 December 2019
Share:
Facebook Twitter Linkedin
Diet for a Green Planet is a concept by Södertälje kommun via the project MatLust
searchbarscross