Meny
Meny

Verktygslåda för omställning

Att arbeta enligt Diet for a Green Planet innebär att arbeta såväl långsiktigt strategiskt med medarbetarnas kompetens, mer hållbara inköp och upphandlingar som att varje dag ta små praktiska steg i köket.

Att arbeta enligt Diet for a Green Planet innebär att arbeta såväl långsiktigt strategiskt med medarbetarnas kompetens, mer hållbara inköp och upphandlingar som att varje dag ta små praktiska steg i köket. Och det antyder mer än något annat en inriktning och en ambition att kontinuerligt arbeta med frågan om hållbar mat. För Diet for a Green Planet blir man aldrig klar med – det är ett ständigt pågående arbete, vilket gör det dynamiskt och levande.  

På de här sidorna har vi samlat ett antal verktyg som är till nytta för dig som vill bidra till en omställning av en verksamhet till mer hållbara måltider – till Diet for a Green Planet.

Jenny Isenborg Sultan
Koststrateg, Södertälje kommun samt testbäddsansvarig, MatLust
Tel: 08-523 065 68
E-post
Daniel Dworetsky
Kommunikationsansvarig
08-523 010 00 (vxl)
E-post
Uppdaterad: 13 oktober 2019
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin
Diet for a Green Planet är ett koncept från Södertälje kommun via projekt MatLust
searchbarscross