Södertälje Närodlat var en kartläggning av Södertälje kommuns livsmedelsproduktion och ett projekt under perioden 2011-2014 som drevs av kostenheten i […]
It is a carrying principle in Diet for a Green Planet that food habits should strive to align to local and particular conditions. It is thanks to this flexibility that the concept has shown useful in as different conditions as Sweden, Catalonia, Belarus and Dominican Republic.
For example in Sweden it is encouraged to eat more root crops like beetroot and swedes, but also meat from egg producing hens, since these otherwise have have been wasted for lack of market.
Kostchef i Södertälje samt verksamhetschef, MatLust Utvecklingsnod Tel: 08-523 064 66 E-post
Senior rådgivare, MatLust Utvecklingsnod Tel: 08-523 071 23 E-post
Senior rådgivare inom frågor som rör matsystem & VD, BERAS International Foundation. Tel: 0735627738 E-post
Södertälje Närodlat var en kartläggning av Södertälje kommuns livsmedelsproduktion och ett projekt under perioden 2011-2014 som drevs av kostenheten i […]
Bli en förändringsledare för hållbar mat! Maten är en av de viktigaste faktorna i vårt samhälle i arbetet med miljö, […]
Informationsinsamling och -användande I samband med besök på vår webbplats så samlas in information från användaren. Vi behandlar endast personuppgifter […]