Kostkonceptet Diet for a Green Planet har vetenskaplig grund och konceptets kriterier är baserade på forskning och nationella riktlinjer för […]
It is a carrying principle in Diet for a Green Planet that food habits should strive to align to local and particular conditions. It is thanks to this flexibility that the concept has shown useful in as different conditions as Sweden, Catalonia, Belarus and Dominican Republic.
For example in Sweden it is encouraged to eat more root crops like beetroot and swedes, but also meat from egg producing hens, since these otherwise have have been wasted for lack of market.
Kostchef i Södertälje samt verksamhetschef, MatLust Utvecklingsnod Tel: 08-523 064 66 E-post
Senior rådgivare, MatLust Utvecklingsnod Tel: 08-523 071 23 E-post
Senior rådgivare inom frågor som rör matsystem & VD, BERAS International Foundation. Tel: 0735627738 E-post
Kostkonceptet Diet for a Green Planet har vetenskaplig grund och konceptets kriterier är baserade på forskning och nationella riktlinjer för […]
Här hittar du material som är relevant för dig som vill veta mer om Diet for a Green Planet. Hör […]
The Baltic Sea suffers from eutrophication, which is largely due to emissions of plant nutrients from specialized agriculture. The basis […]