Här är några snabba tips från kockarna i Södertälje kommuns skolrestauranger: Servera salladsbuffén så "ren" som möjligt och servera dressing […]
It is a carrying principle in Diet for a Green Planet that food habits should strive to align to local and particular conditions. It is thanks to this flexibility that the concept has shown useful in as different conditions as Sweden, Catalonia, Belarus and Dominican Republic.
For example in Sweden it is encouraged to eat more root crops like beetroot and swedes, but also meat from egg producing hens, since these otherwise have have been wasted for lack of market.
Kostchef i Södertälje och Gnesta kommun samt projektchef, MatLust Tel: 08-523 064 66 E-post
Projektledare, MatLust Tel: 08-523 071 23 E-post
Senior rådgivare, matsystem. VD BERAS International Foundation. Huvudlärare, Diet for a Green Planet förändringsledare, Stensund Folkhögskola. Huvudlärare, Diet for a Green Planet, Managing Transformations in the Food System, Yrkeshögskolan Novia. Tel: 0735627738 E-post
Här är några snabba tips från kockarna i Södertälje kommuns skolrestauranger: Servera salladsbuffén så "ren" som möjligt och servera dressing […]
The BERAS projects produced four main products that have been translated into different languages: Guidelines for Ecological Recycling Agriculture – […]
Here you can find different education materials Liisis farm / Liisi Talu "Liisi Talu" - Estonian (Anne Luik, 2010) "Liisi's […]