Vissit page in english
Besök sidan på engelska
Vieraile sivulla suomeksi
Besök sidan på finska
Meny
Om Diet for a Green Planet
Därför!
För vem?
De 5 kriterierna
Hållbart ur flera aspekter
Ekologiskt kretsloppsjordbruk
Bakgrund
Historik
Vetenskaplig grund
Relaterad forskning
Andra måltidskoncept
Övriga rapporter
Projekten
BERAS (Building Ecological Regenerative Agriculture and Society)
Södertälje Sustainable Food Society 2011–2013
Södertälje Närodlat 2011–2014
Diet for a Green Planet – URBACT Pilot Transfer Project 2014–2015
AGRI-URBAN – URBACT Action Planning Network 2016-2018
Diet for a Green Planet Flagship 2019–2020
MatLust 2015–2021
Omställning i praktiken
Så jobbar vi i Södertälje
Åtgärder för omställning
Nordiska skafferiet – lokala alternativ
Säsongspyramider
Tips från kocken
Hållbara recept
Samlingssida material
Utbildningar
Diet for a Green Planet – för förändringsledare i storkök
Diet for a Green Planet – managing transformations in the food system
Utbildningsfilmer
Om oss & Kontakt
Sök efter:
Diet for a Green Planet är ett koncept från Södertälje kommun via MatLust Utvecklingsnod
search
bars
cross
chevron-up