Meny
Meny

Diet for a Green Planet är ett sätt att tänka som utgår från ett helhetsperspektiv, mer än ett facit på rätt och fel. Användbart för alla som lagar mat – offentliga kök, restauranger, enskilda konsumenter. Konceptet ger tumregler och utmanar dig att bli kreativ, miljö- och hälsovänlig på samma gång!

Sara Jervfors

Kostchef i Södertälje och Gnesta kommun samt projektchef, MatLust
Tel: 08-523 064 66
E-post

Helena Nordlund

Projektledare, MatLust
Tel: 08-523 071 23
E-post

Jenny Isenborg Sultan

Koststrateg, Södertälje kommun samt testbäddsansvarig, MatLust
Tel: 08-523 065 68
E-post

Uppdaterad: 18 oktober 2019
Dela: 
Facebook Twitter Linkedin

Läs också

Verktygslåda för omställning

Att arbeta enligt Diet for a Green Planet innebär att arbeta såväl långsiktigt strategiskt med medarbetarnas kompetens, mer hållbara inköp […]

Så jobbar vi i Södertälje

I Södertäljes skolor och förskolor implementerades Diet for a Green Planet 2010. Sedan dess har konceptets fem kriterier varit vägledande […]

Samlingssida material

Här hittar du material som är relevant för dig som vill veta mer om Diet for a Green Planet. Hör […]

Diet for a Green Planet är ett koncept från Södertälje kommun via projekt MatLust
searchbarscross