Projektet Södertälje Sustainable Food Society (även ”Jorden, Havet, Maten och Klimatet”) arbetade med att sammanföra och etablera ett stort antal […]
It is a carrying principle in Diet for a Green Planet that food habits should strive to align to local and particular conditions. It is thanks to this flexibility that the concept has shown useful in as different conditions as Sweden, Catalonia, Belarus and Dominican Republic.
For example in Sweden it is encouraged to eat more root crops like beetroot and swedes, but also meat from egg producing hens, since these otherwise have have been wasted for lack of market.
Kostchef i Södertälje samt verksamhetschef, MatLust Utvecklingsnod Tel: 08-523 064 66 E-post
Senior rådgivare, MatLust Utvecklingsnod Tel: 08-523 071 23 E-post
Senior rådgivare inom frågor som rör matsystem & VD, BERAS International Foundation. Tel: 0735627738 E-post
Projektet Södertälje Sustainable Food Society (även ”Jorden, Havet, Maten och Klimatet”) arbetade med att sammanföra och etablera ett stort antal […]
Diet for a Green Planet tar hänsyn till hållbarhet inom flera områden. Klimat Mat kostar energi att producera och orsakar […]
Here you can find different education materials Liisis farm / Liisi Talu "Liisi Talu" - Estonian (Anne Luik, 2010) "Liisi's […]