Ofta är kommunernas budget knapp men att följa kriterierna i Diet for a Green Planet behöver inte kosta mer. Genom […]
It is a carrying principle in Diet for a Green Planet that food habits should strive to align to local and particular conditions. It is thanks to this flexibility that the concept has shown useful in as different conditions as Sweden, Catalonia, Belarus and Dominican Republic.
For example in Sweden it is encouraged to eat more root crops like beetroot and swedes, but also meat from egg producing hens, since these otherwise have have been wasted for lack of market.
Kostchef i Södertälje samt verksamhetschef, MatLust Utvecklingsnod Tel: 08-523 064 66 E-post
Senior rådgivare, MatLust Utvecklingsnod Tel: 08-523 071 23 E-post
Senior rådgivare inom frågor som rör matsystem & VD, BERAS International Foundation. Tel: 0735627738 E-post
Ofta är kommunernas budget knapp men att följa kriterierna i Diet for a Green Planet behöver inte kosta mer. Genom […]
Här hittar du material som är relevant för dig som vill veta mer om Diet for a Green Planet. Hör […]
Diet for a Green Planet is one of three concepts developed by the BERAS (2003-2006) and BERAS Implementation (2010-2013) projects […]