Södertälje kommun har tilldelats 500 000 kr av Svenska Institutet för att etablera nätverk för spridning av kommunens måltidskoncept Diet […]
It is a carrying principle in Diet for a Green Planet that food habits should strive to align to local and particular conditions. It is thanks to this flexibility that the concept has shown useful in as different conditions as Sweden, Catalonia, Belarus and Dominican Republic.
For example in Sweden it is encouraged to eat more root crops like beetroot and swedes, but also meat from egg producing hens, since these otherwise have have been wasted for lack of market.
Kostchef i Södertälje samt verksamhetschef, MatLust Utvecklingsnod Tel: 08-523 064 66 E-post
Senior rådgivare, MatLust Utvecklingsnod Tel: 08-523 071 23 E-post
Senior rådgivare inom frågor som rör matsystem & VD, BERAS International Foundation. Tel: 0735627738 E-post
Södertälje kommun har tilldelats 500 000 kr av Svenska Institutet för att etablera nätverk för spridning av kommunens måltidskoncept Diet […]
Diet for a Green Planet is one of three concepts developed by the BERAS (2003-2006) and BERAS Implementation (2010-2013) projects […]
I Södertäljes skolor och förskolor implementerades Diet for a Green Planet 2010. Sedan dess har konceptets fem kriterier varit vägledande […]