Kretsloppsjordbruk är en regenerativ odlingsmetod som minimerar negativ miljöpåverkan på Östersjön och andra vatten. Samtidigt har odlingen en positiv klimatpåverkan […]
Under våren 2025 genomförde MatLust Utvecklingsnod tillsammans med BERAS International en webbinarieserie riktad mot kökspersonal och beställare med målet att vi ska bli bättre på att få in hållbar och lokal mat i de offentliga köken.
Webbinarieserien bestod av tre tillfällen. Nedan ser du tema för respektive tillfälle samt länkar till presentationer och inspelningar.
>> Länk till presentation (pdf)
>> Länk till presentation (pdf)
>> Länk till presentation (pdf)
Ett samarbete mellan MatLust Utvecklingsnod och BERAS International
Kretsloppsjordbruk är en regenerativ odlingsmetod som minimerar negativ miljöpåverkan på Östersjön och andra vatten. Samtidigt har odlingen en positiv klimatpåverkan […]
Här är några snabba tips från kockarna i Södertälje kommuns skolrestauranger: Servera salladsbuffén så "ren" som möjligt och servera dressing […]
The Baltic Sea suffers from eutrophication, which is largely due to emissions of plant nutrients from specialized agriculture. The basis […]